Despre noi 2018-03-13T09:59:21+00:00

Despre noi

CINE SUNTEM?

Team Fun inseamna activitati distractive in echipa pentru companiile mici aflate la primul eveniment de acest gen.

Conceptul Team Fun este dedicat companiilor mici care isi doresc o experienta de team building cu accent pe dezvoltarea echipei, distractiva si accesibila. Activitatile pe care le vei regasi la categoria “programe” au fost special adaptate echipelor mici raspunzand nevoilor acestora de a se descoperi si a crea experiente unice impreuna.
Echipa Team Fun este formata din tineri cu experienta in desfasurarea de programe de team building, educati in cadrul Academiei de Facilitare organizata de catre HPDI, project manageri, psihologi, specialisti in vanzari si marketing.

CE OFERIM

Sloganul nostru, “De la grup la echipa” sintetizeaza chiar obiectivul echipei Team Fun. Ne dorim sa transformam evenimentul pe care vrei sa-l organizezi alaturi de colegii tai de birou intr-unul in urma caruia sa rezulte o echipa. Mai exact iti promitem distractie, unitate si obiective comune la preturi accesibile. Cum stim ca vom ajunge la aceste lucruri? Pentru ca experienta noastra si programele pe care ti le propunem beneficiaza de experienta echipei HPDI.

Testimoniale

Am reusit sa ne cunoastem mai bine si sa petrecem mai mult timp impreuna in afara biroului.

Iuliana, Programul Discover the city

Jocul a fost foarte bine pus la punct. Daca mergeam pana la finalul jocului in spirit de competitive poate ca nu am fi reusit sa ne bucuram cu totii de oras. Faptul ca ne-am reunit a fost in avantajul nostru.

Simona, Programul Discover the city

A fost o experienta placuta, pe care sper sa o repet cat mai curand impreuna cu colegii mei. Pentru o persoana recent venita intr-o organizatie o astfel de experienta este binevenita. Ajuta sa cunosti persoanele cu care lucrezi si in alt cadru decat cel professional. Keep up the good work!

Iuliana, Programul Flashmob

O experienta de neuitat!! Cu siguranta nu vom uita niciodata aceasta zi.

Corina, Programul Flashmob

A fost foarte interesant, performant, antrenant, distractive, wow!

Alexandra, Programul Flashmob