Cazare pentru team building

//Cazare pentru team building

Cazare pentru team building

De cele mai multe ori, cand un client ajunge sa discute cu noi stie deja unde va avea loc team building-ul companiei sale. Asta pentru ca, dupa cum ti-am scris in articolul despre Cum organizezi un team building, imediat dupa ce iei decizia de a avea un team building cu echipa ta este foarte important sa stabilesti locatia. Din anumite puncte de vedere, activitatile pe care urmeaza sa le alegi pentru dezvoltarea echipei tale merg mana in mana cu locatia. De ce zicem asta? Pentru ca nu poti organiza, de exemplu, Sand Castle Challenge pe Valea Prahovei.

Iata cateva sfaturi de care poti tine cont atunci cand incepi planificarea team building-ului tau:

  1. Alege o locatie cu experienta in gestionarea grupurilor: locatiile care au mai interactionat cu grupurile vor sti cum sa se adapteze la nevoile echipei tale. De asemenea, va intelege cererile voastre si va crede intr-un parteneriat pe termen lung.
  2. Stabileste profilul activitatii pe care vrei sa o desfasori in team building: este foarte important sa stii inca de la inceput daca vei desfasura activitati in aer liber, daca ai nevoie de mult spatiu pentru a alerga sau pentru a amenaja un loc. In egala masura, daca vrei sa organizezi si o mica sedinta inainte, asigura-te ca ai spatiu pentru asta. Ca plan de back-up, asigura-te ca ai suficient spatiu in interior pentru a organiza o activitate de team building in cazul in care vremea de afara nu iti va permite sa te tii de agenda initiala.
  3. Ideal ar fi sa gasesti o locatie in care sa cazeze numai echipa ta: daca vei reusi sa gasesti o cazare care sa gazduiasca numai echipa ta vei crea un sentiment de confort, de “acasa” pentru toti colegii tai. Pe de alta parte, nu veti avea probleme daca veti vrea sa petreceti pana mai tarziu sau daca veti vrea sa programati anumite activitati care ar putea incomoda alte persoane cazate in acelasi loc.
  4. Viziteaza cazarea inainte de a lua o decizie: aceasta este varianta ideala in care ai putea sa nu te bazezi numai pe poze si review-uri, ci vei vedea daca intr-adevar cazarea este ceea ce are nevoie echipa ta.
  5. Cere recomandari: nu te feri sa apelezi la grupuri de HR sau antreprenori de pe Facebook pentru a cere recomandari de cazare pentru eveniment. Cu siguranta ve gasi multe persoane dispuse sa te ajute cu sugestii.

Nu uita ca suntem aici oricand pentru a-ti face recomandari de cazare pentru activitatile planificate. Colaboram cu agentii de turism cu experienta in evenimente dedicate companiilor dispuse oricand sa se incadreze in bugete si sa gaseasca solutia ideala pentru tine. Scrie-ne aici.

By | 2018-03-22T14:18:44+00:00 March 22nd, 2018|Test 1|0 Comments

Leave A Comment